Colofon

Relatie-en gezinstherapeut
Gecertificeerd rouwbegeleider

Contextueel hulpverlener EFT basistherapeut/trainer

Supervisor/Supercoach

Mijn naam is Tineke Ketelaar, getrouwd en drie volwassen kinderen. Ik ben een liefhebber van de natuur.

Na mijn HBO-MWD opleiding heb ik de opleiding VO-Ervaringsgerichte Relatie-en Gezinstherapie en de Supervisoren opleiding gevolgd aan het Kempler Instituut Nederland. Daarnaast heb ik vele trainingen en studies gevolgd op het gebied van o.a.: multi methodiche maatschappelijk werk; traumahulpverlening; rouw-en verliesverwerking; lichaamsgericht werk; pastorale hulpverlening; focussen; beeldtaal; emotionally focused therapy; kortdurende hulpverlening en facetten uit de creatieve therapie.

Om op de hoogte te blijven van nieuwste ontwikkelingen volg ik regelmatig trainingen en opleidingen. Afgelopen jaar het ik de opleiding voor basistherapeut/trainer emotionally focused therapy succesvol afgerond.

Ik vind werken met mensen bijzonder inspirerend, omdat mensen voortdurend in beweging zijn en daardoor in ontwikkeling.

Ik ben allround hulpverlener en heb een jarenlange werkervaring in het land van zorg en welzijn. In 2005 ben ik een zelfstandige praktijk voor hulpverlening, supervisie en training gestart en bied ik hulp bij individuele-, relatie-, gezins-en werkproblemen. Het uiteindelijke doel van de hulpverlening: als individu autonomie in verbondenheid te ervaren; als partners een veilige liefdesrelatie te ervaren. Ik richt mij daarnaast specifiek op het coachen van hulpverleners/docenten. Zij die voortdurend met en voor anderen bezig zijn en daardoor zichzelf makkelijk over het hoofd zien. Ik bied hen een veilige "werkomgeving" waar zij zich kwetsbaar kunnen openstellen en de aandacht op hen gericht is.

Ik ben ingeschreven in het beroepsregister van de Maatschappelijk Werkers nr. 5233, ingeschreven bij de Landelijk Stichting Rouw begeleiding, het Kempler Instituut Nederland, EFT en het Rots en Water Instituut. Lid van de Nederlandse Federatie Gezonsheidszorg onder BRIG-registratienummer: 5706155961.